Patricia presenting a paper at the Cercle de Cultura in Barcelona

Noves formes de ser músic i fer música en l'era digital

Dijous, 19 de novembre, a les 19h. al Gremi d'Editors de Catalunya amb Patrícia Caicedo i Artur Serra

Un dels grans reptes que afronta la música clàssica al segle XXI està relacionat amb la seva difusió i amb el desenvolupament de noves audiències. L'espai d'execució-difusió de la música s'amplia per incloure el món virtual, podent atreure comunitats que comparteixen interessos similars o trets identitaris comuns.

Amb internet és possible el desenvolupament d'un nou paradigma en el qual l'audiència i els músics participen de manera activa i simultània. Aquest context obliga les institucions d'educació musical a repensar els seus currículums,  i els músics a desenvolupar noves eines i habilitats.

El debat entre Patrícia Caicedo i Artur Serra estarà moderat pel director de l'Auditori, Joaquim Garrigosa, i se celebrarà a la sala d'actes del Gremi d'Editors de Catalunya (València, 279, 1r)

Patrícia Caicedo és soprano, metgessa i musicòloga, fundadora del Barcelona Festival of Song i de l'empresa Mundo Arts, i directora d'EYECatalunya.

 Artur Serra és especialista en sinergies entre internet i les arts escèniques, director adjunt de la Fundació i2cat i vicepresident de l'European Network of Living Labs.

Last modified onWednesday, 18 November 2015 22:30

Log in or Sign up