Patricia Caicedo
Cart 0

Patricia Caicedo incorpora el seu coneixement del cos i la ment humana en els seu ensenyaments i creu que el procés de descobrir la pròpia veu és un procés que condueix al creixement personal. Amb gran experiència com a professora de veu, Patricia ofereix lliçons a estudiants de tots els nivells i rangs vocals. També treballa amb persones que volen millorar les seves habilitats per parlar en públic i comunicar-se de manera efectiva. 

La seva formació com a mèdica, cantant i conferenciant li brinda les eines ideals per ajudar als seus alumnes a aconseguir els seus objectius. 

Patricia ha presentat classes magistrals en institucions tals com: Universitat de Califòrnia en Irvine, Universitat de Delaware, Universitat de Nova York, Saint Olaf College, CalPoly, Texas Christian University, Universitat de Texas en Dallas, Universitat de Texas a Austin, Keene StateCollege, Florida State University, Universitat del Sud de Florida, Wake Forest University, Gordon College, Universitat Brigham Young, Utah, Loyola University, Teachers College of Columbia University, Universitat de Caldas, Colòmbia, Orquestra Filharmònica de Bogotà, Barcelona Festival of Song i Queens College, entre altres institucions. 

Patricia és membre de l'Associació Nacional de Professors de Cant (NATS), l'Associació de Professors Cant de Nova York (NYSTA) i membre honorari de l'Associació Brasilera de professors de cant (ABCanto). És la fundadora i directora del Barcelona Festival of Song, curs d'estiu per a cantants lírics professionals dedicat a l'estudi de la història i la interpretació del repertori vocal ibèric i llatinoamericà. 

Patricia està disponible per a tallers, lliçons privades i conferències. També ofereix classes presencia escènica, oratòria i ús de la veu per a executius, docents i persones que necessiten millorar la projecció de la seva veu i la seva imatge.